Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Majakka Majakka Eliitti Minä odotan sinua Joulukalenteri – Pukin pimeä puoli Kylmäkorpi – Paha silmä Mustan kiven varjo Alku ja muut ajat Pienen hauen pyydystys Sokkeli Reissunaisia: Seikkailijoita, tutkijoita ja edelläkävijöitä Ujot ja introvertit Tulos tai ulos: Juha Sipilän myrskyisä pääministerikausi Sirpale Homo Sapiens - Luotu liikkumaan: Miten muuttamamme maailma muuttaa meitä Neuvostoliiton varjossa kasvanut kansa Tienhaarassa: Johtajuus ilmastonmuutoksen aikakaudella Tulossa huomenna: Miten megatrendit muokkaavat tulevaisuuttamme Heinrich Himmler: SS:n ja Gestapon päällikkö Happoa lapsille Varianssi: Lataa itsesi täyteen energiaa Minne menet, Italia? Uhri Torakka Katie - kaidan tien kulkija Allu ja outo Uolevi Allu ja kummituskartano Caracasissa on vielä yö

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo