Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Reissunaisia: Seikkailijoita, tutkijoita ja edelläkävijöitä Kuolema kiitospäivänä Uhri Allu ja kummituskartano Heti vapaa Kvantti Homopojan opas: Kaikki, mitä sinun tulee tietää. Ja vähän muutakin Monimuotoisuus: Kertomuksia katoamisista Uusia tuulia Katajamäellä Psyykkisesti oireileva oppilas Kaikki menee, Jessiina! Onnenkauppaa Katajamäellä LOIRI. Immu Kaukainen puutarha Kahlittu Tuomo-sedän tupa Kauneimpia runoja, osa 7 "Lapin kesä" Sininen ovi Rautaenkelit Lontoon kuninkaalliset kanit - Pako tornista Kuolema vaanii verkossa Kavaltajan loppu Bakteerien planeetta Pohjoisen mytologia Kylmän kosketus Pohjantuuli - Uusi alku Urheiluhullu: Stadioneilta suljetulle osastolle

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo