Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet kevääseen

Japanilainen musiikki: Taiko-rumpujen kuminasta J-poppiin Sosiaalipedagogiikka: Kohti inhimillisempää yhteiskuntaa Vaurastumisen vuodet: Suomen taloushistoria teollistumisen jälkeen Isadella - Sydän kylmänä Lemmikiksi monirotuinen koira Moniammatillinen yhteistyö: Vaikuttava vuorovaikutus sosiaali- ja terveysalalla Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa - Toteuta käytännössä Enkeleitä hiuksissani Pimeyden ydin Eros: eroottinen novelli Henkireikä Sotaleski Auringon pimeä puoli Ystäväni Natalia Meinioseppä - Morriganin kutsumus: Nevermoor Kononen ja contract killer Lähikuvan lumo: Ohjaajan ja näyttelijän yhteistyö elokuvassa Poika joka unohtui Ennen kaikkea feministi Lännestä tuulee: Britannian ja Yhdysvaltojen propaganda kylmän sodan Suomessa Operaatio Zuckerberg Meinioseppä - Morriganin kutsumus: Nevermoor Revolverisydän Nopeasti piirretyt pilvet Heltymätön Juuret Jylhäsalmella Koskenniskan naapurissa Sotaleski

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo