Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Sydän Kuka tappoi bambin? Surua se tyttö kantaa Vallankahva Valkoinen Varis Koeaika Kuinka lyödä rahoiksi nousevassa idässä Öllörin killerit Syntien perukirja Photoshop Elements 2019 For Dummies 22: Kertomus syömisestä Kohta voi vähän kirpaista: Nuoren lääkärin salaiset päiväkirjat Sunnuntaiesseet Vastatuuleen: Saamen kansan pakkosuomalaistamisesta Kerro, kerro Rakkaudettomuus Kolme elämää Jälki jää Liekit yössä Kaikki menee, Jessiina! Lukivaikeudesta lukitukeen Digitaalisia kohtaamisia: Verkkokeskustelut BBS-purkeista sosiaaliseen mediaan Ayn Rand - kapitalismin valtiatar Tunneäly varhaiskasvatuksessa Voiko persoonallisuus muuttua? Säädyllistä ja säädytöntä. Pukeutumisen historiaa renessanssista 2000-luvulle Sherlock Holmes and The London Particular Unen kaivo

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo