Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet kevääseen

Vallanjano Sarana Valuneen taikinan tapaus Tellervo Ultra Bra: Sokeana hetkenä Hugo Simberg. Pirut ja enkelit Tappajan tyttöystävä: ja muita rikoksia Rose on poissa Pintti Lupaus Mitä Minna Canth todella sanoi? Mitä Minna Canth todella sanoi? Kun olen poissa Piruparka Toinen puoli sydäntä Kastanjamies Synninpäästö Yön ja päivän tarinoita Tunturihauta Tähtiin kirjoitettu Sami Yaffa : tie taipuu : omaelämäkerta Cthulhun jäljet Verihäät Uskalla olla lapsellesi aikuinen : kuinka kasvatat lapsistasi onnellisia ja tasapainoisia Tuntematon Kimi Räikkönen Tuntematon Kimi Räikkönen Kingston Wall : Petri Wallin saaga Sudenhampaat - (Aijalin saaren tarut ; 3)

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo