Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

LOIRI. Immu Katoan yön pimeyteen: Tositarina yhden naisen pakkomielteestä jäljittää Golden State Killer Kaukopuhelu Loistava toveri Kim Jong Un Caracasissa on vielä yö Kuolema vaanii verkossa Kosto Urheiluhullu: Stadioneilta suljetulle osastolle Kauko Röyhkä: Marjatan poika Vaaran vuosien vakooja Tuomiopäivä: Lahko II Totuus tapaus Aarniosta Kuinka olla kuuluisa Testamentit Itärajatapaus Mirjami Viimeinen voltti: Jari Mönkkösen tarina Älä sano että rakastat Merenpeitto Pensionaatti Huojuva talo 7+7: Levottoman ajan kirjeitä Helmen sisar Omalla maallaan Musta vyö Alvar Aalto tunnissa Matador Loka

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo