Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet kevääseen

Poliisin pimeä puoli: Salaisuuksia virkamerkin takaa Entisten nuorten hyvinvointikirja Oikukkaat puutarhat Varovainen matkailija Miten kohdata kuolema Opettajatar Kavereita nolla: Lasten ja nuorten yksinäisyys Toinen puoli sydäntä Avoimien ovien päivä Käyttövehkeitä Benjamin Kivi Con rit Toinen kerros Paras kirja ikinä Sinua on petetty: Kirjoituksia sukupuolten tasa-arvosta Kiitorata: Startup-maailman molemmat puolet Heistä tuli taiteilijoita Puolustuksen paluu: Jussi Niinistön vartiovuoro Kaiken keskellä yksin: Aikuisten yksinäisyydestä Valkokangastuksia Aavikkosutten veli Opettajatar Hugo Simberg: Pirut ja enkelit Lupaus Laserjuuri Aavikkosutten veli Adèlen kysymys Valuvika

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo