Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Ilta paratiisissa Uusia tuulia Katajamäellä Liekit yössä Kuin tuhka tuuleen LOIRI. Sydän Kuolema vaanii verkossa Katoan yön pimeyteen: Tositarina yhden naisen pakkomielteestä jäljittää Golden State Killer Kosto Mykkä taivas Hermo: Murharyhmän mies Tappajat Muurarin pojasta miljonääriksi: Anders Wiklöfin tarina Huipputuloiset: Suomen rikkain promille Totuus tapaus Aarniosta Sävyttömät sanat: Kun vastakkainasettelut saivat vallan Testamentit Mirjami Älä sano että rakastat Pensionaatti Huojuva talo Rakas, tiesitkö että olen psykopaatti 7+7: Levottoman ajan kirjeitä Helmen sisar Hermo: Murharyhmän mies Mika Nyyssölä - Giant Killerin tarina Mister Jello ja nolo nokkahuilu Meren aaveet

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo