Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

My Little Pony - Pinkie Pie ja rokkaava Ponypalooza-juhla! My Little Pony - Prinsessa Celestia ja Monacoltin aallot Hermo: Murharyhmän mies Sotaoikeus Huipputuloiset: Suomen rikkain promille Tuomiopäivä: Lahko II Satuja Sylvi Kekkosen elämäkerta Alvar Aalto tunnissa Kultaokra Suloinen suru Suunnitelma loppuelämän varalle Kaukorakkaus Kallion kuningattaret Kaikki menee päin h*lvettiä: Nurinkurinen kirja toivosta Kuningatar Arja - Ammattina artisti Katrina: Romaani Herkän ihon alle Koskinen ja raadonsyöjä Polttopiste Agnes Juha Yksi meistä valehtelee Kolme punaista rubiinia Itärajatapaus Kenraaliharjoitus Kun sanat eivät riitä Saattaen vaihdettava

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo