Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

My Little Pony - Trixie ja Noiduttu kavio My Little Pony - Fluttershy ja Pörröisten ystävien päivät My Little Pony Elokuva My Little Pony - Ponyvillen Mysteerit - Koulutalon salaisuudet My Little Pony - Rarity ja tapaus Charity My Little Pony - Lyra ja Bon Bon ja Salaisen palvelun ponit My Little Pony - Prinsessa Luna ja talvikuunjuhla My Little Pony - Equestriaa edemmäs - Fluttershy meren syövereissä My Little Pony - Equestria Girls - Pinkie Pie ja kuppikakkukaaos My Little Pony - Equestriaa edemmäs: Pinkie Pie pistää paremmaksi Noksu ja pikkuväki Poika ja ilves - paluu erämaahan Hauskaa joulua, Noksu Noksu ja pikkuväki Noksu urheilee Poika ja ilves Albi lähtee uimakouluun Noksu ja päivän sää My Little Pony - Rainbow Dash ja Daring Do - tuplahaaste Allu ja kummituskartano Dioraama Daniel Deronda Salaisuuksia Katajamäellä Näyttelijä Opossumi ja sata tykkäystä Heti vapaa Mustarastas Allu ja kummituskartano

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo