Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Kohta voi vähän kirpaista: Nuoren lääkärin salaiset päiväkirjat Onnenkauppaa Katajamäellä Saaret kuin sisaret Kuin tuhka tuuleen Katajamäki yllättyy Meren tarina: Meribiologin tutkimusmatka Arktikselle Unihiekkaa etsimässä: Ratkaisuja vauvan ja taaperon unipulmiin Mulkerot: Patsaalle korotettujen suurmiesten elämäkertoja Tummenevat varjot LOIRI. Immu Yöstä valoon: Omaelämäkerta Juokse!: Nopeammin, taloudellisemmin ja pidemmälle Myrsky nousee Villiin luontoon Vaarallinen polku Pimeyden hetki Tuli ja jää Kaukopuhelu Kojo: Tasasta ku Sveitsissä Miksi Ranska raivoaa?: Macron ja keskiluokan kapina Päin punaista: Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 Kaukopuhelu Voimat takaisin: Tietoa ja dialogia työuupumuksesta Loistava toveri Kim Jong Un Peruuta diabetes Poikien äidit: Pojan käyttöopas äideille Synkkä metsä

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo