Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Allu ja salaperäinen opettaja Kiira : ehjäksi särkynyt Naiset joita ajattelen öisin Kahdeksas neito Lasten planeetta Kuninkaan rakuunat - Upseerin miekka Kaukosaarten Aino Aamen Darwinin seitti Marsalkan ruusu Arkadianmäen kirstunvartija Irti itsekritiikistä: Löydä terve suhde itseesi Ennen kuolemaani En palaa takaisin koskaan, luulen En palaa takaisin koskaan, luulen Kirja tytölleni Islantilainen kodinonni Pärlfiskaren Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin Aikaansaamisen taika : näin johdat itseäsi Erään tapon tarina Elizabeth ja Philip – Kuninkaallisen avioliiton tarina Tulikoe Hän lupasi soittaa Jalkapallon MM-kisojen merkillinen historia – Peliä kentällä ja kabineteissa 1930–2014 Angus Young - Kohtalona AC/DC Phil Collins : omaelämäkerta Suomessa kummittelee - Selittämättömiä ilmiöitä ja kummallisia kokemuksia

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo