Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet kevääseen

Eros: eroottinen novelli Henkireikä Sotaleski Ystäväni Natalia Meinioseppä - Morriganin kutsumus: Nevermoor Kononen ja contract killer Poika joka unohtui Operaatio Zuckerberg Meinioseppä - Morriganin kutsumus: Nevermoor Nopeasti piirretyt pilvet Heltymätön Juuret Jylhäsalmella Sotaleski Kultahäkki Kultahäkki Operaatio Zuckerberg Muumit ja olemisen arvoitus Jakamattomat hetket: Yksinäisyyden kokemus ja elämänkulku Viimeinen kirjani: Kirjoituksia elämästä Ruuhkavuosiopas - Rakenna hyvä arki ja kukoista töissä Piereskeleekö se? Kaikki eläinten suolikaasuista Kuolema Ehtoolehdossa Exitus: Ensimmäinen kuolema Ikuisesti paha Venetsialaiset Kiistaton todiste Anna Liisa Hanna

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo