Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää

Uutuudet syksyyn

Jouluinen Myry: Lennokas joulutarina Noksu ja päivän sää My Little Pony - Rainbow Dash ja Daring Do - tuplahaaste Albi lähtee uimakouluun Suomussalmi: Talvisota 1939-40 Suomussalmi: Talvisota 1939-40 Sylvi Kekkosen elämäkerta Torakka Game of Thrones Klassikkokirjailijoiden parhaat kummitustarinat Allu ja kummituskartano Salaisuuksia Katajamäellä Opossumi ja sata tykkäystä Mustarastas Allu ja outo Uolevi Allu ja kummituskartano Ilta paratiisissa Kvantti Kivikalmisto Ilta paratiisissa My Little Pony - Prinsessa Twilight Sparkle ja syksyn kirjat Mika Poutala: Muutaman sadasosan tähden Tommi Läntinen: Ääretön ikävä - Ura ja elämä Uusia tuulia Katajamäellä Murha joka ei ollut rikos: Historiaa isku iskulta Mielen oudot maisemat: Hallusinaatioiden psykologiaa Kuilun partaalta: Näin euro pelastettiin Hannu Lauerma: Psykiatrin päänavaus

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo