Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää Elib

Uutuudet syksyyn

Muistoruoho Comedy Queen Omalla maallaan Kirsikoita lumessa Alvar Aalto tunnissa Synnytyksen lyhyt oppimäärä  –  Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä Suloinen suru Bolla Polttopiste Tunturihauta Epäröintejä Moksu ja Avaruus-Osmo Rautakupoli Mister Hautaustoimisto Wähähappinen Jello ja nolo nokkahuilu Satulavaras Tasaista tahtia, Katajamäki Olemmeko sukua? Apteekkari Melchior ja Gotlannin piru Jälkikasvukausi Kirkkopuiston rakastavaiset Painajaispuoti ja kamala kutituspulveri: Lukupalat Hylkiöt Vanhapiika: Tahattomasti yksinäisen tarina Siirtymä Petoksen hinta Ökyrikkaat aasialaiset

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo