Kirjasto
aina mukanasi

eKirjastosta löydät yleisten kirjastojen kaikki e-aineistot. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Lue lisää Elib

Uutuudet kevääseen

Kiira : ehjäksi särkynyt Helmifarmi Linna Aavan meren tuolla puolen Ihmettä kaikki Lasten planeetta Aamen Steampunk International Brokiga boken Lujasti lempeä - Mielen työkirja Luonnollisesti paras Rakkaudenhirviö Ennen kuolemaani Sivuhenkilö Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu Toivoisin että asuisin kuussa: Marjatta Kurenniemen satuja ja runoja Välimatkoja Pimeä voima Kauneussalonki : manikyyrejä, mutanaamioita & murhia Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin Hän lupasi soittaa Hoitajan arkipäivä He hukkuvat äitiensä kyyneliin Bikinirajatapaus ja muita sinkkuelämän iloja

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. eKirjasto on osa Kirjastot.fi-palveluita.
- Ohjeet ja Esittelyvideo